Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν το κινητό και ο υπολογιστής του μετρ

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Δεν προσήχθη ο μετρ -Κατασχέθηκαν κινητό και υπολογιστής Facebook Twitter
Unsplash.
0

Για περίπου πέντε ώρες κατέθετε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 33χρονος μετρ που κάλεσε την 24χρονη, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το grtimes, ο Μ.Π. κατέθεσε στις αρχές σχετικά με την έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη, για το κύκλωμα μαστροπείας.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο πελάτης του συμμετέχει στην έρευνα με τη θέλησή του, δεν υπάρχει σύλληψη, δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορουμένου ή του υπόπτου και παρέδωσε υπολογιστή και κινητά προκειμένου αυτά να εξεταστούν, ώστε να διευκολυνθεί η έρευνα. «Κλήθηκε σε μια προκαταρκτική που έχει ξεκινήσει. Δεν έχει κληθεί ούτε σαν ύποπτος, ούτε σαν μάρτυρας» είπε, προσθέτοντας ότι η πρόθεση του πελάτη του ήταν να παραδώσει τις προς διερεύνηση ηλεκτρονικές συσκευές, από μόνος του.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι όπου διαμένει, στο πλαίσιο της έρευνας που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για κύκλωμα μαστροπείας στην πόλη. Οι Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και των κινητών τηλεφώνων προκειμένου να βρουν τυχόν υλικό που να δίνει στοιχεία για την έρευνα.
 

Με πληροφορίες grtimes & thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ