Βερβεσός: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων»- Η αντίδραση μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το «πάρτι»

Βερβεσός: «Ο νόμος ισχύει έναντι όλων»- Η αντίδραση μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το «πάρτι» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Ο νόμος ισχύει έναντι όλων, χωρίς καμία εξαίρεση», δήλωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, μετά την εισαγγελική παρέμβαση για το «πάρτι» γενεθλίων στο γραφείο του.

«Η εισαγγελία ενήργησε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της. Θα εκθέσω τις απόψεις μου, ως οφείλω», δήλωσε ακόμη ο κ. Βερβεσός.

Σήμερα, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί εάν έχουν παραβιαστεί τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (άρθρο 285 του ποινικού κώδικα) στην εν λόγω περίπτωση. 

Το Σάββατο αρκετά Μέσα αναδημοσίευσαν φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού την Παρασκευή, ανήμερα των γενεθλίων του. Σε αυτό το υλικό- που παριστάμενοι ανάρτησαν στα social media- φαίνονται περίπου 10 άτομα να γιορτάζουν. Ο κ. Βερβεσός στις φωτογραφίες φορούσε μάσκα, αλλά αρκετοί σχολίασαν ότι από το υλικό αυτό φαινόταν να μην τηρούνται τα μέτρα προστασίας.

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, σε χθεσινή ανακοίνωση, ανέφερε ότι τον επισκέφθηκαν «με τη δική τους πρωτοβουλία και για περιορισμένο χρόνο» συγγενείς του και στενοί συνεργάτες, με τους οποίους έχει καθημερινή συνεργασία, για να του ευχηθούν.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη στο μέτρο που δεν επέμεινα στη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι εκ των παρευρισκομένων να φορούν μάσκα, παρότι εγώ φορούσα και παρότι ευρισκόμασταν σε χώρο υγειονομικά προστατευμένο, λόγω της εγκατάστασης και λειτουργίας συσκευών αποστείρωσης του αέρα (UV stailizer) για την προστασία από τον κορωνοϊό», ανέφερε μεταξύ άλλων στη χθεσινή ανακοίνωση ο κ. Βερβεσός.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ