Αποχή διαρκείας για το ασφαλιστικό μελετούν οι δικηγόροι

Αποχή διαρκείας για το ασφαλιστικό μελετούν οι δικηγόροι Facebook Twitter
0

Σε αποχή διαρκείας προσανατολίζονται οι δικηγόροι, αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό, με τις αποφάσεις να λαμβάνονται σήμερα  στη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους οι αλλαγές στις ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών αποτελούν casus belli για τον κλάδο.

Στις 7 το απόγευμα, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου θα επισκεφθεί τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κατρούγκαλο, με τον οποίο θα συζητήσει τις κυβερνητικές προτάσεις για το ασφαλιστικό και θα εκθέσει τις θέσεις του δικηγορικού σώματος.

Σήμερα αναμένεται και συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM