Απειλή για βόμβα στο μετρό: Έκλεισαν όλοι οι σταθμοί στις γραμμές 2 και 3

Απειλή για βόμβα στο μετρό: Διακόπηκε η λειτουργία στις γραμμές 2 και 3 Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του μετρό απειλή για βόμβα που έγινε νωρίτερα για τους σταθμούς Μοναστηράκι και Σύνταγμα.

Ειδικότερα, εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί της γραμμής 2 και 3 του μετρό και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες κατόπιν εντολής της αστυνομίας, λόγω απειλής για βόμβα. Είχαν ήδη εκκενωθεί οι σταθμοί Μοναστηράκι και Σύνταγμα και η κυκλοφορία διεξάγονταν μέχρι πριν από λίγο μερικώς από τη Νίκαια έως τον Κεραμικό και από τον Ευαγγελισμό έως τη Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

Τοπική συγκοινωνία διεξάγεται και στη γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς-Θησείο» και «Ομόνοια-Κηφισιά» κατόπιν εντολής της Αστυνομίας για τον ίδιο λόγο.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς-Θησείο & Ομόνοια-Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ