Απειλή για βόμβα στο μετρό: Έκλεισαν όλοι οι σταθμοί στις γραμμές 2 και 3

Απειλή για βόμβα στο μετρό: Διακόπηκε η λειτουργία στις γραμμές 2 και 3 Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του μετρό απειλή για βόμβα που έγινε νωρίτερα για τους σταθμούς Μοναστηράκι και Σύνταγμα.

Ειδικότερα, εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί της γραμμής 2 και 3 του μετρό και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες κατόπιν εντολής της αστυνομίας, λόγω απειλής για βόμβα. Είχαν ήδη εκκενωθεί οι σταθμοί Μοναστηράκι και Σύνταγμα και η κυκλοφορία διεξάγονταν μέχρι πριν από λίγο μερικώς από τη Νίκαια έως τον Κεραμικό και από τον Ευαγγελισμό έως τη Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

Τοπική συγκοινωνία διεξάγεται και στη γραμμή 1 του μετρό «Πειραιάς-Θησείο» και «Ομόνοια-Κηφισιά» κατόπιν εντολής της Αστυνομίας για τον ίδιο λόγο.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.

Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς-Θησείο & Ομόνοια-Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM