Νέες λεπτομέρειες για όσα μεσολάβησαν από την περσινή αρπαγή μιας 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη από μια 33χρονη γυναίκα, μέχρι και την απελευθέρωσή της, αποκαλύπτει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Συνέβη τον Ιούνιο στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 11-6-2020 στην Κάτω Τούμπα, όταν το ανήλικο κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο, μαζί με δυο συμμαθητές της.

 

Τότε η 33χρονη κατηγορούμενη προφασίστηκε ότι κάτι είχε συμβεί στην μητέρα του κοριτσιού, την άρπαξε και αφού επιβιβάστηκαν σε ταξί, την οδήγησε στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Εκεί, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει και η κατηγορούμενη, της έδωσε ένα ρόφημα, στο οποίο είχε ρίξει βενζοδιαζεπίνες και κοκαϊνη με αποτέλεσμα να της προκαλέσει καταστολή. Την οδήγησε στο κρεβάτι και άρχισε να ασελγεί εις βάρος της. Όταν η εξαφάνιση του κοριτσιού έγινε γνωστή, την μετέφερε στην περιοχή απ' όπου την έχει αρπάξει και στη συνέχεια την εγκατέλειψε.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, εντοπίστηκαν ίχνη DNA της ανήλικης και της 33χρονης σε βοήθημα, κοκαϊνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στο αίμα και στα ούρα του κοριτσιού, ενώ υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Η προσωρινή κράτηση της 33χρονης παρατείνεται για έξι ακόμα μήνες, καθώς υφίσταται βάσιμος κίνδυνος φυγής της.

 

Τι αναφέρει το βούλευμα

 

Στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σημειώνεται πως: «βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η κατηγορούμενη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθότι αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της, στη συνέχεια της φόρεσε τα δικά της ρούχα και την έβαψε με μακιγιάζ στα χείλη και στα μάτια και άρχισε να την φωτογραφίζει με τρόπο ώστε, να προκαλείται γενετήσια διέγερση». (...) Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι εξέθεσε σε κίνδυνο την ανήλικη καθότι την αφαίρεσε από την επίβλεψη των γονέων της, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες που είχαν ουσιώδη επίδραση στον οργανισμό της».

 

Από την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Συμβούλιο έκρινε ότι η εν λόγω δικογραφία χρήζει περαιτέρω έρευνας καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής της 33χρονης κατηγορούμενης, για τις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες επιβλήθηκε η προσωρινή κράτηση, δηλαδή της αρπαγής ανηλίκου, με σκοπό να μεταχειριστεί ο δράστης τον ανήλικο σε ανήθικες ασχολίες, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της πορνογραφίας ανηλίκου, της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με την μορφή της ανάμειξης ναρκωτικών σε ποτό προκειμένου να εισαχθεί σε ανθρώπινο οργανισμό.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr