Αντιμέτωπος με πειθαρχικό έλεγχο ο Κασιδιάρης - Πιθανή απαγόρευση επικοινωνιών και αλλαγή κελιού

Αντιμέτωπος με πειθαρχικό έλεγχο ο Κασιδιάρης - Πιθανή απαγόρευση επικοινωνιών και αλλαγή κελιού Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Πειθαρχικό έλεγχο θα περάσει ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης, Ηλίας Κασιδιάρης καθώς παραβίασε απόφαση για περιορισμό των επικοινωνιών του από το τηλέφωνο των φυλακών μόνο με την οικογένειά του. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του OPEN, στις 7 Οκτωβρίου είχε αποφασιστεί ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να επικοινωνεί από το τηλέφωνο των φυλακών μονάχα με μέλη της οικογένειάς του και για αυστηρά οικογενειακά θέματα. Ωστόσο, η απόφαση για πειθαρχικό έλεγχο ελήφθη καθώς ο Κασιδιάρης χρησιμοποίησε το τηλέφωνο για ρητορική μίσους

Συγκεκριμένα, στις 24 Οκτωβρίου παραβίασε την προαναφερθείσα απόφαση και μετά από εντολή της γενικής γραμματέως αντεγκληματικής πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, ο φυλακισμένος, Ηλίας Κασιδιάρης είναι αντιμέτωπος με σκληρό πειθαρχικό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός ο έλεγχος μπορεί να φτάσει ακόμα και στην απαγόρευση των επικοινωνιών του αλλά και στην αλλαγή κελιού στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Σημειώνεται ότι η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν δικό τους μέλημα να βρίσκονται δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη όταν επικοινωνεί και να διακόπτουν την επικοινωνία του όταν καταγράφονται κηρύγματα μίσους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ