Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε 41χρονος έπειτα από δάγκωμα φιδιού

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε 41χρονος έπειτα από δάγκωμα φιδιού Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας φέρεται να έχασε τη ζωή του στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας έπειτα από δάγκωμα φιδιού το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο 41χρονος άνδρας βρισκόταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση στα Αμοργιανά Βάλτου, όταν όπως αναφέρουν πληροφορίες τον δάγκωσε φίδι.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου. Η ιατρός και το προσωπικό που βρίσκονταν εκεί κατέβαλαν προσπάθειες προκειμένου να τον σώσουν χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Η σορός του 41χρονου θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM