Ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο: Μία νεκρή κι ένας αγνοούμενος

Ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο: Μία νεκρή κι ένας αγνοούμενος Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Μία νεκρή κι ένας αγνοούμενος ο μέχρι στιγμής απολογισμός του ναυαγίου με μετανάστες που σημειώθηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λέσβου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό ενός Αφγανού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο ναυάγιο.

Νωρίτερα, άνδρες του Σώματος, ανέσυραν νεκρή μία γυναίκα από τη Σομαλία, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανές δύο γυναίκες, επίσης σομαλικής καταγωγής. 

Άλλοι 24, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, όλοι Σομαλικής καταγωγής, βγήκαν στην ακτή στην ακτή Κατσίνια στην είσοδο του κόλπου της Γέρας.

Το ναυάγιο σημειώθηκε πολύ κοντά στην ακτή, ωστόσο, οι βόρειοι άνεμοι που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, δυσκόλευαν το έργο της επιχείρησης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM