Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Κατέληξαν 40 ασθενείς μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Κατέληξαν 40 ασθενείς μέσα σε λίγες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχόμενη αύξηση παρουσιάζουν οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν 40 ακόμη ασθενείς που νοσούσαν. 

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης είναι ένας από τους 40 ασθενείς με covid-19 που κατέληξαν στα νοσοκομεία όλης της χώρας από χθες το απόγευμα και στη διάρκεια της νύχτας.

Ο νέος απολογισμός ανεβάζει περαιτέρω τον συνολικό αριθμό νεκρών, ο οποίος χθες «έσπασε» το φράγμα των 1.000 θανάτων (1.035).

Να σημειωθεί πως ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος ημερήσιος αριθμός θανάτων μέχρι στιγμής σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και ήταν 50 νεκροί.

Υπενθυμίζεται πως η Αττική εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόκκινο» με 612 νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ενώ 766 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. 

Την ίδια στιγμή, τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων καταγράφεται στην Πέλλα με 159 και στη Λάρισα με 143.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου είναι 2.835, ενώ υψηλός παραμένει και ο αριθμός των διασωληνωμένων (366).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM