Σεισμός

Πάτρα: Έκανε το μέντιουμ, απέσπασε από 55χρονη 20.000 ευρώ για να της «λύσει τα μάγια»

Πάτρα: Έκανε το μέντιουμ, απέσπασε από 55χρονη 20.000 ευρώ για να της «λύσει τα μάγια» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Μία 62χρονη γυναίκα στην Πάτρα συστήνονταν ως μέντιουμ που λύνει μάγια και κατάφερε να αποσπάσει από μία 55χρονη περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Η αστυνομία συνέλαβε την 62χρονη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση, τελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.

Η 62χρονη είπε στην 55χρονη ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία εκείνη μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής. Για να την πείσει, της έστειλε με διαφορετικά στοιχεία ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα χάσει την ζωή της από τα μάγια.

Παράλληλα, εκμεταλλευόμενη την ψυχολογική κατάσταση της 55χρονης, το «μέντιουμ» ζητούσε συνεχώς χρήματα, με αποτέλεσμα να της αποσπάσει περισσότερα από 20.000 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όμως, κατά την τελευταία συνάντηση των δύο γυναικών, η 62χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM