Αθήνα: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ- μπαρ που ήταν ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα -Σχεδόν 20.000 έλεγχοι

Αθήνα: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ- μπαρ που ήταν ανοιχτό μετά τα μεσάνυχτα -Σχεδόν 20.000 έλεγχοι Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Βαριά «καμπάνα» έπεσε σε καφέ- μπαρ της Αθήνας, στο πλαίσιο των σχεδόν 20.000 ελέγχων που έγιναν στην Αττική την Τετάρτη, για την εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Το συγκεκριμένο καφέ- μπαρ λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα, κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων. Έτσι, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες.

Συνολικά, οι υπηρεσίες της ΓΑΔΑ διενήργησαν 19.986 ελέγχους την Τετάρτη, για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων- πέρα από την περίπτωση του καφέ μπαρ- βεβαιώθηκαν 438 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρησης της προβλεπόμενης απόστασης και 91 παραβιάσεις περιορισμού κίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι από τα 1.547 χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, τα 419 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε νέα μέτρα, τα οποία θα ανακοινώσει αύριο, Παρασκευή. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM