Ένας σκύλος φέρεται να μπήκε σε ξένο διαμέρισμα και να επιτέθηκε σε άνδρα που κοιμόταν, στα Ψαχνά Ευβοίας, σύμφωνα με το τοπικό eviathema.gr. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ βγήκε από το σπίτι των ιδιοκτητών του, μπήκε σε διπλανό διαμέρισμα - του οποίου η πόρτα ήταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανοικτή - και δάγκωσε τον άνδρα ενώ κοιμόταν, τραυματίζοντάς τον. 

 

Τον τραυματισμό επιβεβαίωσε στο LiFO.gr πηγή από το τοπικό Κέντρο Υγείας, τονίζοντας ωστόσο πως, σύμφωνα με νοσοκομειακές πληροφορίες, ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ούτε βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση όπως αναπαράγεται από διάφορες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. 

 

Το LiFO.gr επικοινώνησε και με τα κεντρικά του ΕΚΑΒ και, σύμφωνα με το ιστορικό της Πέμπτης, δεν προκύπτει διακομιδή με ασθενοφόρο από τα Ψαχνά Ευβοίας. 

 

Update: Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό και τα επίσημα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις πηγές της LiFO περί μη σοβαρού τραυματισμού. Όπως προέκυψε, ο σκύλος δάγκωσε τον άνδρα στο πόδι και ο τραυματίας μετέβη στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. 

 

Για το συμβάν δεν έγινε επίσημη καταγγελία και καταγράφηκε ως ατυχές συμβάν - για αυτόν τον λόγο δεν επενέβη αυτεπάγγελτα η αστυνομία.