Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αυξήθηκαν κι άλλο οι νεκροί σε 24 ώρες - Οι τελευταίες πληροφορίες

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Αυξήθηκαν κι άλλο οι νεκροί σε 24 ώρες - Οι τελευταίες πληροφορίες Facebook Twitter
0

Τέσσερις ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των  θανάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα στους 63.

Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα, κατά την ημερήσια ενημέρωσή του από το υπουργείο Υγείας ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, οι νεκροί του τελευταίου 24ωρου ανέρχονταν σε 6. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, καταγράφηκαν άλλοι τέσσερις θάνατοι - ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών του τελευταίου 24ώρου στους 10. 

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το πρώτο θύμα ήταν μια 89χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το δεύτερο θύμα ήταν 68χρονος άνδρας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό ενώ το τρίτο είναι μία γυναίκα από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanimedia πρόκειται για 85χρονη κάτοικο της Δαμασκηνιάς, η οποία νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού δυστυχώς κατέληξε.

Μόλις πριν από λίγο, άλλος ένας άνδρας, 44 χρόνων από τη Μεσσήνη, άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρίου.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ