ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Κορωνοϊός: Στους 29 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά

Κορωνοϊός: Στους 29 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 89χρονος στην Καστοριά Facebook Twitter
Στους 29 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ilialive)
0

Ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή από τον κορωνοϊό στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό σε 29 νεκρούς.

Πρόκειται για 89χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και παρουσίασε επιπλοκή που σχετίζεται με τα νεφρά, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή στη νύχτα, στο νοσοκομείο της Καστοριάς, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πλέον, έχουν καταγραφεί πέντε θάνατοι από τον κορωνοϊό στην περιοχή.

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 966, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο λοιμωξιολόγος εκτίμησε ότι η τροχιά της επιδημίας στη χώρα μας παραμένει ελεγχόμενη, τόνισε όμως ότι οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικά σημαντικές, για αυτό πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα.

Από το «μέτωπο» της μάχης για τον κορωνοϊό υπάρχουν και θετικά νέα, καθώς 52 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο- σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις- ανάμεσά τους και η γυναίκα που ήταν θετική στον κορωνοϊό και γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαρτίου. Επίσης, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι είναι πολύ θετική εξέλιξη το γεγονός ότι χθες αποσωληνώθηκαν τέσσερις ασθενείς, οι δύο από τους οποίους έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ