Κορωνοϊός: Στρατιωτικές σκηνές έξω από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - Για «ύποπτα» κρούσματα

Κορωνοϊός: Στρατιωτικές σκηνές έξω από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - Για «ύποπτα» κρούσματα Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Δύο στρατιωτικές σκηνές στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου της Θεσσαλονίκης για να λειτουργήσουν σαν «αίθουσες αναμονής» σε εμπύρετα περιστατικά καθώς μπορεί να θεωρούνται «ύποπτα» για κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγίου Παύλου Οδυσσέας Κατσάκας, λόγω της χωροταξίας του νοσοκομείου αυτή ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για να μην έρχονται οι ασθενείς με πυρετό σε επαφή με άλλους ασθενείς.

«Στήθηκαν δύο σκηνές, χωρητικότητας 4 ατόμων έκαστη, από την είσοδο που βρίσκεται από την πλευρά της οδού Εθνικής Αντιστάσεως. Εκεί είναι η είσοδος για το ιατρείο εμπύρετων περιστατικών όπου βρίσκεται μια νοσηλεύτρια και παίρνει θερμοκρασία, το ιστορικό του ασθενούς κτλ», ανέφερε ο κ. Κατσάκας. 

«Αν λοιπόν υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση και ο καιρός δεν είναι καλός, τότε οι άνθρωποι αυτοί θα περιμένουν στις σκηνές, όπου θα κάθονται με τέτοιο τρόπο και απόσταση, ώστε να είναι ασφαλείς», εξήγησε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM