Πώς λήστεψαν τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή - Η ενέδρα στη Νέα Ερυθραία

Πώς λήστεψαν τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή - Η ενέδρα στη Νέα Ερυθραία Facebook Twitter
Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Θύματα ληστείας έπεσαν τα ξημερώματα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία και, όσο οι ώρες περνούν, νέα στοιχεία έρχονται στο φως. 

Η ώρα είναι 5:50 π.μ και η κα Γαρμπή επιστρέφει από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται. Τέσσερις ένοπλοι έχουν στήσει ενέδρα και περιμένουν κρυμμένοι. Όλοι τους φορούν κουκούλες. Μόλις η τραγουδίστρια σταθμεύει το αυτοκίνητό της, εμφανίζονται μπροστά της και δύο από αυτούς την απειλούν με πιστολιά. 

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, την υποχρεώνουν να τους ανοίξει την αυλόπορτα του σπιτιού όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Εκείνη την ώρα, ο μουσικός βρίσκεται στο σπίτι χωρίς να έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Λίγα λεπτά αργότερα η Καίτη Γαρμπή αναγκάζεται να ανοίξει και την εξώπορτα, ανήμπορη να αμυνθεί στους ληστές που την καθηλώνουν στο εσωτερικό. 

Ακούγοντας την φασαρία, ο Διονύσης Σχοινάς σηκώνεται από το κρεβάτι και έρχεται αντιμέτωπος με τους ληστές, που τον ακινητοποιούν υπό την απειλή των όπλων. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι δράστες έδεσαν τον μουσικό. Για να τον τρομοκρατήσουν, τον απείλησαν ότι «θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. 

Κάμερα ασφαλείας υπήρχε τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και πίσω από την εξώπορτα, στον εσωτερικό διάδρομο και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν καταγράψει τις κινήσεις τον κακοποιών, που ωστόσο είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Σχοινά, οι ληστές απέσπασαν ένα «μικρό χρηματικό ποσό» και τράπηκαν σε φυγή. Την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ερυθραίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ