Μαρέβα Μητσοτάκη και Μελάνια Τραμπ μαζί στον Λευκό Οίκο - Η φωτογραφία στο Instagram

Μαρέβα Μητσοτάκη και Μελάνια Τραμπ μαζί στον Λευκό Οίκο - Η φωτογραφία στο Instagram Facebook Twitter
Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι με την σύζυγό του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, Μελάνια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
2

Μια φωτογραφία από την συνάντησή της με την Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο δημοσίευσε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η φωτογραφία είναι από την κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, όση ώρα οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόναλντ Τραμπ είχαν τις διευρυμένες συνομιλίες στον Λευκό Οίκο.

«Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία από την Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο», έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά την συνάντηση των δυο ηγετών παρουσία των συζύγων τους, ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να ρώτησε την Μαρέβα Μητσοτάκη αν υπάρχει ο θεσμός της Πρώτης Κυρίας στην Ελλάδα με εκείνη να απαντά αρνητικά και τον Αμερικανό πρόεδρο, αστειευόμενο, να της λέει πως στο εξής την χρίζει ο ίδιος «First Lady».

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστώ πάρα πολύ @flotus για τη φιλοξενία στο @whitehouse! _ Thank you @flotus for the hospitality and the great tour of the @whitehouse!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πλήρης εξευτελισμός της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την επίσκεψη KOULIW σε Τραμπ. Άμεσα εκλογές, να στέλνουμε και πάλι τον Αλέξη τον Τσίρπα στο εξωτερικό να σηκώσουμε κεφάλι.