Κοινωνικό Μέρισμα: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Κοινωνικό Μέρισμα: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Facebook Twitter
1

Σε λειτουργία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα του 2019.


Το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί σε 253.000 δικαιούχους με το βοήθημα να υπολογίζεται στα 700 ευρώ και να δίνεται μετά το κλείσιμο της πλατφόρμα στις 27 Δεκεμβρίου.


Η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019. Οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα θα πρέπει να υποβληθούν στον ιστότοπο koinonikomerisma.gr, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης του πληροφοριακού συστήματος TAXIS έως και τις 26 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα άνοιξε μετά από κάποιες ώρες καθυστέρησης λόγω τεχνικών θεμάτων.

Ακόμα, υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, είχε ανακοινώσει την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για το κοινωνικό μέρισμα. Στόχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι το κοινωνικό μέρισμα να δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ακολουθήστε τον συλλογισμό μου, αν μπορείτε. Το παιδί μου έχει πιστοποιηθεί από τα ΚΕΠΑ με συνολικό ποσοστό αναπηρίας 80%. Παίρνουμε επίδομα αναπηρίας από τον ΕΦΚΑ. Το κοινωνικό μέρισμα 2019, όπως δηλώθηκε, θα δοθεί σε όλες τις οικογένειες με μέλη ΑΜΕΑ, χωρίς ηλικιακό όριο, με κάποια εισοδηματικά κριτήρια τα οποία πληρούμε. Μπήκα στη σχετική πλατφόρμα και δεν δικαιούμαι να κάνω αίτηση. Διάβασα την ΚΥΑ. Το μέρισμα θα δοθεί μόνο σε όσους παίρνουν αναπηρικό επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ. Άρα, συμπεραίνω, το παιδί μου δεν είναι ανάπηρο γιατί εμείς δεν παίρνουμε επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ, αλλά από τον ΕΦΚΑ. Χαίρομαι που το παιδί μου δεν είναι ανάπηρο. NOT.