Καταρρακτώδεις βροχές στην Αττική

Καταρρακτώδεις βροχές στην Αττική Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την Αττική, και κυρίως τα βόρεια προάστια, καθώς το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Διδώ» είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Προς το παρόν, να σημειωθεί ότι, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Η πρόβλεψη του καιρού

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τα φαινόμενα στα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν τις απογευματινές ώρες. Αντίθετα στην Πιερία, στην Ημαθία, στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας και ενδεχομένως στις Σποράδες θα συνεχιστούν έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Παράλληλα, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από το απόγευμα νέο κύμα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα επηρεάσουν τα νότια τμήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων του νομού Αττικής και της πόλης της Αθήνας.

Καταρρακτώδεις βροχές στην Αττική Facebook Twitter
Οι βροχές στην Αττική το βράδυ της Τετάρτης

Ο Διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media σχετικό βίντεο αναφέροντας ότι ο δεύτερος γύρος των ισχυρών βροχών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM