Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για άδεια από τις φυλακές

Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για άδεια από τις φυλακές Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ EUROKINISSI
1

Απορρίφθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για 9ήμερη άδεια από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα και το θέμα θα παραπεμφθεί ξανά στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου.

O Δημήτρης Κουφοντίνας κατέθεσε το αίτημά του για άδεια χθες, Δευτέρα, ζητώντας να μείνει εκτός σωφρονιστικού καταστήματος για εννέα ημέρες και να φιλοξενηθεί στο σπίτι της συζύγου του. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο αίτημα του μέλους της 17Ν για άδεια είχε κατατεθεί στις αρχές Οκτωβρίου και είχε απορριφθεί. Μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει στο σύνολο έξι άδειες, από τις φυλακές Κορυδαλλού και την Κασσαβέτεια, όπου κρατείται από τις αρχές Αυγούστου 2018.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM