Φονικό στα Μέγαρα: «Ο δράστης λέει πως δεν θυμάται τίποτα» - Άφαντο το όπλο του εγκλήματος

Φονικό στα Μέγαρα: «Ο δράστης λέει πως δεν θυμάται τίποτα» - Άφαντο το όπλο του εγκλήματος Facebook Twitter
0

Άφαντο παραμένει το φονικό όπλο του διπλού εγκλήματος που συνέβη χθες το βράδυ στα Μέγαρα

Μιλώντας στο LiFO.gr, αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής (ΥΑΔΑ) , όπου παραδόθηκε ο φερόμενος δράστης, είπε πως ο άνδρας «ήταν σε σύγχυση (...) λέει πως δεν θυμάται τίποτα». Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χθες σε ένα ζευγάρι, μέσα στο σπίτι του ανδρόγυνου. 

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης διέφυγε και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. Τελικά ο ίδιος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην ΥΑΔΑ, λίγο μετά τις 11:30μ.μ. Ο 48χρονος γιατρός κατέληξε νεκρός στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ενώ η 43χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

«Τι έκανες ρε ψυχάκια;» φέρεται να είπε ο αδερφός της γυναίκας που δέχθηκε τα πυρά του δράστη όταν μπήκε στο σπίτι μετά την επίθεση. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα που μίλησε σε δημοσιογράφους, ο δράστης είπε σε κάποιον περίοικο που θορυβήθηκε από τους κρότους των πυροβολισμών «μπες μέσα δεν είναι τίποτα, πυροτεχνήματα είναι».

Δράστης φέρεται να είναι γαμπρός του γιατρού. Κατά πληροφορίες θεωρούσε υπεύθυνο το ζευγάρι για τον δικό του χωρισμό με την αδερφή του θύματος. Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του δολοφόνου, η οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, τον χώρισε λόγω των μεταξύ τους προβλημάτων. 

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο των θυμάτων, που επικαλείται η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η 43χρονη ξύπνησε στο νοσοκομείο αναζητώντας, μάταια, τον άντρα της. «Μπήκε μπροστά να με προστατέψει για να μην πεθάνω» φέρεται να μονολογούσε. Τα παιδιά τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και τα παρακολουθεί ειδικός ψυχολόγος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM