Σοβαρό τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό - Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία Οδό - Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Ένας νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο απολογισμός από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό. Στο τροχαίο ενεπλάκη όχημα που μετέφερε μετανάστες.

Οι τρεις από τους μετανάστες έχουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στα μεσάνυχτα στο ύψος της Κομοτηνής. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο που εκείνη τη στιγμή είχε σταματήσει πάνω στο δρόμο για να επιβιβαστούν σε αυτό μετανάστες. 

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που παρακολούθησε το τροχαίο, που αναφέρει ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό.

Τα τρία ασθενοφόρα που βρέθηκαν εκεί μετέφεραν τους οκτώ ανθρώπους στο Σισμανόγλειο, ενώ ο ένας εξ αυτών (το πιθανότερο ο πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης εσπευσμένα. Νεκρός είναι ένας μετανάστης. 

Έξι τραυματίες από το Μπανγκλαντές, 2 από το Πακιστάν και ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, συνολικά εννέα άτομα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι ηλικίες των τραυματιών είναι από 17 έως 30 ετών. 

Λίγο μετά την πρόσκρουση,  διέφυγαν ο διακινητής και δύο μετανάστες. Και οι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ