«Τεράστιες ζημιές» έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 από τη φωτιά στον Υμηττό, με τον ραδιοφωνικό σταθμό να εκπέμπει πλέον αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. 

 

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Love 97,5 η ακριβής έκταση της καταστροφής δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα καθώς η πρόσβαση στην περιοχή απαγορεύεται, ενώ εκτίμησε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα τριήμερο μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

 

«Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό», ανέφερε ο Love 97,5 ευχαριστώντας τους ακροατές του για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την κατανόηση. 

 

«Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν», υπογράμμισε ο σταθμός. 

 

Φωτογραφία: Love Radio 97,5 Athens
Φωτογραφία: Love Radio 97,5 Athens

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού 

 

Καλημέρα σε όλους.

 

Δυστυχώς οι εγκαταστάσεις του Love 97,5 στο Υμηττό έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την φωτιά που ξεκίνησε από την Παιανία και έφτασε τα ξημερώματα μέχρι το Κέντρο Εκπομπής στην κορυφή.

 

Ακόμα δεν επιτρέπεται ούτε η πρόσβαση από τις Αρχές όποτε δεν γνωρίζουμε καν το μέγεθος της ζημιάς.

 

Συνεχίζουμε να μεταδίδουμε το πρόγραμμά μας μέσω διαδικτύου προς το παρόν καθώς θα χρειαστούν σίγουρα πάνω από 3 μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να κάνουμε ότι χρειάζεται για να επανέλθουμε στον αέρα της Αττικής.

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την αγάπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι κοντά σας το συντομότερο δυνατόν.

 

Αν το Δασαρχείο είχε επιτρέψει την αποψίλωση από τους θάμνους και τα πουρνάρια της περιοχής, η φωτιά θα είχε σταματήσει και δεν θα είχαν καεί τόσοι σταθμοί. Αλλά δεν επέτρεπαν να καθαρίσεις τον νόμιμο και αδειοδοτημένο χώρο σου ούτε στον παραμικρό βαθμό...

 

Δεν θα κάνουμε πίσω, θα δουλέψουμε μέρα και νύχτα για να μας ακούσετε ξανά στην Αθήνα και τα περίχωρα το συντομότερο δυνατόν.

 

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την κατανόηση, όλα είναι μέσα στη ζωή.

 

Προχωράμε.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr