Μάτι: Επιστολή των πυρόπληκτων στον Μητσοτάκη

Μάτι: Επιστολή των πυρόπληκτων στον Μητσοτάκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν πυρόπληκτοι κάτοικοι από το Μάτι

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη φονική πυρκαγιά που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 100 ανθρώπους, οι κάτοικοι ζητούν από την νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα «σοβαρότατα προβλήματα» που εξακολουθούν να υφίστανται στην περιοχή. 

Οι ντόπιοι ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό ώστε να τον ενημερώσουν λεπτομερώς για τα ζητήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι, 360 ημέρες μετά την καταστροφή. 

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στην επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, η ΣΕΚΜΑ (Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων – Μάτι Αττικής) σας εύχεται συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, εν όψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

»Η πληγείσα από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 περιοχή της Ανατολικής Αττικής ένα χρόνο μετά αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, τα οποία δεν είναι η στιγμή να απαριθμήσουμε, θα επιθυμούσαμε όμως να σας τα γνωστοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα χρειαστούμε τη συμπαράστασή σας, την προσωπική αλλά και του συνόλου της κυβέρνησης για την υπέρβαση των εμποδίων και την ταχεία επαναφορά της ζωής σε μια κανονικότητα και να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος».

»Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο σας και αναμένουμε συνάντηση για την πλήρη ενημέρωσή σας όσον αφορά στο τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται, καθώς και προτάσεις για αποδοτικότερη συνεργασία».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα ετήσια μνημόσυνα για τα θύματα της περσινής τραγωδίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM