Τραγικό δυστύχημα στο Χαϊδάρι με απορριμματοφόρο - Νεκρή η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη

Τραγικό δυστύχημα στο Χαϊδάρι με απορριμματοφόρο - Νεκρή η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη στο Χαϊδάρι, που χτυπήθηκε από απορριμματοφόρο το βράδυ της Τρίτης, ενώ περπατούσε στον δρόμο μαζί με μια φίλη της.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:50 το βράδυ της Τρίτης, όταν η 38χρονη ενώ κινούταν πεζή με μια φίλη της, στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Στρ. Γιαννούλη, παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε ένας 50χρονος οδηγός, υπάλληλος του Δήμου Χαϊδαρίου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Μαζί σου», όλα ξεκίνησαν όταν η 38χρονη περπατούσε με μια φίλη της στον δρόμο, μέχρι που συνάντησαν και προσπέρασαν από την δεξιά πλευρά ένα απορριμματοφόρο, το οποίο είχε σταθμεύσει για να αδειάσει κάδους. Αφού άδειασε τους κάδους, το όχημα ξεκίνησε με προορισμό τους επόμενους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το όχημα είχε κινηθεί μόλις λίγα μέτρα, ακούστηκε ξαφνικά ο ένας υπάλληλος του δήμου (που βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος) να φωνάζει στον οδηγό να σταματήσει γιατί αντιλήφθηκε πως οι δυο κοπέλες ήταν πολύ κοντά στο απορριμματοφόρο αλλά ο οδηγός δεν πρόλαβε.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η φίλη της 38χρονης που βρισκόταν μαζί της, η Κατερίνα έχασε την ισορροπία της και χτύπησε πάνω στην μπροστινή ρόδα του απορριμματοφόρου με αποτέλεσμα να συρθεί για μερικά μέτρα, έχοντας ωστόσο ακόμη τις αισθήσεις της. Ο οδηγός στη συνέχεια φέρεται έντρομος να κατέβηκε από το όχημα για να δει τι συνέβη και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένη την 38χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Τζάνειο» αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, χθες Τετάρτη.

Τραγικό δυστύχημα στο Χαϊδάρι με απορριμματοφόρο - Νεκρή η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη Facebook Twitter

Μητέρα Κατερίνας: Αυτός που την σκότωσε, ο Θεός να τον συγχωρήσει

«Είχαν πάει με τις φίλες της να πιουν μια μπίρα για τα καλορίζικα γιατί έφτιαχνε το σπίτι της και είχε πάρει τα ηλεκτρικά της είδη. Είχε βάλει το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο στενό, που από την μια είχε πεζοδρόμιο και από την άλλη δεν είχε, και περπατούσαν στον δρόμο και ήταν σταματημένος αυτός με το απορριμματοφόρο. Τα παιδιά είχαν προχωρήσει μπροστά 15 μέτρα. Δεν ξέρω τι έκανε και πώς μου το χτύπησε το παιδί μου. Το είχε χτυπήσει στο στοματάκι του, την πλάτη του, είχε αιματώματα όλη από την αριστερή πλευρά. Παλέψανε οι γιατροί, τους ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά είχε τόση μεγάλη αιμορραγία», δήλωσε συγκλονισμένη η μητέρα της Κατερίνας.

«Ήταν παιδί σπουδαγμένο, παιδί με τρεις γλώσσες, είχε πολλά προσόντα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Στο Facebook είχε βάλει μια φωτογραφία της προχθές, σαν μανεκέν ήταν, μια θεά... Με την δουλειά της, της άρεσαν τα ταξίδια, είχε γυρίσει όλο τον κόσμο. Εγώ φοβόμουν, μην της συμβεί τίποτα. Ήταν ένας άνθρωπος φιλότιμος και δημιουργικός, όπου καταλάβαινε ότι υπάρχει πρόβλημα πήγαινε μόνη της. Έχασα έναν άγγελο», πρόσθεσε η μητέρα της. «Αυτόν που τη σκότωσε, ο Θεός να τον συγχωρήσει. Δεν θα ήθελε και αυτός, νέος άνθρωπος ήταν, δεν το έκανε επίτηδες, κάτι συνέβη, ήταν η κακή ώρα», κατέληξε.

Τραγικό δυστύχημα στο Χαϊδάρι με απορριμματοφόρο - Νεκρή η 38χρονη Κατερίνα Φουσιάνη Facebook Twitter

Όπως εξηγεί, η Κατερίνα είχε σπουδάσει Οικονομικά και είχε αναλάβει το εργοστάσιο κατασκευής μηχανών γεωργικών μηχανημάτων του πατέρα της μαζί με την αδερφή της. Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και τεράστια θλίψη σε γνωστούς, συγγενείς και φίλους της, ενώ γεμάτο σχόλια και μηνύματα είναι το προφίλ της στο Facebook.

Φως στα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να δώσει η προανάκριση του τμήματος της Τροχαίας Περιστερίου, ενώ ΕΔΕ αναμένεται να διεξάγει και ο Δήμος.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM