Έρευνες και σε σπίτια στην Αθήνα για τον τραυματισμό της 8χρονης στη Βοιωτία

Έρευνες και σε σπίτια στην Αθήνα για τον τραυματισμό της 8χρονης στη Βοιωτία Facebook Twitter
1

Έρευνες σε σπίτια και στην Αθήνα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο πλαίσιο της αναζήτησης του όπλου που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία στο κεφάλι στις Θεσπιές Βοιωτίας.


Όπως έγινε γνωστό, οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια ανθρώπων που είχαν πάει για το Πάσχα στην περιοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλοι που έχουν δηλωμένα όπλα, ή ενδέχεται να κατείχαν και να πυροβολούσαν στον αέρα την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιο από αυτά τραυμάτισε το κορίτσι.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα, με τη συνδρομή και του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που βρίσκεται στην περιοχή από το πρωί.

Νωρίτερα, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης τα οποία βοήθησαν πολύ τους αστυνομικούς στις έρευνες.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι της μικρής, ήταν διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και προήλθε από περίστροφο 357 ή 38 special. γι' αυτό εξετάζεται ποιοί έχουν νόμιμα τέτοιο όπλο και μπορεί να βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες εστιάζονται σε συγκεκριμένες παρέες.

Το συγκεκριμένο όπλο, δε μπορεί να στείλει τη σφαίρα του σε μεγάλη απόσταση και αυτό σημαίνει πως όποιος πυροβόλησε το έκανε από απόσταση 150 μέτρων το πολύ από το σπίτι της 8χρονης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM