Πρόσφυγες και μετανάστες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν κατασκήνωσαν στην πλατεία Συντάγματος, απαιτώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στις σκηνές μένουν και πολλές οικογένειες που μέχρι πρότινος διέμεναν σε κατάληψη των Εξαρχείων που όμως εκκενώθηκε από τις αρχές. 

 

«Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε» γράφει μία ταμπέλα που έχει αναρτήσει κάποιος από αυτούς. 

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

ΝΔ: Επικοινωνιακό σχέδιο της κυβέρνησης

Ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, άφησε αιχμές για την κυβέρνηση και συγκεκριμένα για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 

«Η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ. 

 

Ο κ. Χαρακόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την "Μονμάρτη" της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες» και κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αν αναλάβει τις ευθύνες του.

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI

 

EUROKINISSI
EUROKINISSI