Νέα σοκαριστική υπόθεση στη Ρόδο: 32χρονη καταγγέλλει πως την ανάγκαζαν σε όργια και την εκβίαζαν με ροζ βίντεο

Νέα σοκαριστική υπόθεση στη Ρόδο: 32χρονη καταγγέλλει πως την ανάγκαζαν σε όργια και την εκβίαζαν με ροζ βίντεο Facebook Twitter
2

Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρόδο η καταγγελία μιας 32χρονης πως έχει πέσει θύμα βιασμού και εκβιασμού από τρεις Ροδίτες σε μια υπόθεση παρόμοια με εκείνη της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. 

Η 32χρονη έκανε μήνυση σε τρεις άντρες από την Ρόδο καθώς -όπως ισχυρίζεται- τη βίαζαν, την βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Όπως λέει η ίδια, γνώρισε έναν από αυτούς μέσω Facebook και σταδιακά η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε όταν ο 50χρονος της σύστησε δύο φίλους του.

Η ερωτική πράξη μεταξύ τους καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο απειλούσαν πως θα ανεβάσουν στο διαδίκτυο και την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία.  Εξαναγκάστηκε σε μια συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», λέει στο Star η δικηγόρος της, Άννα Παναγοπούλου.

Η 32χρονη ισχυρίζεται πως την βιντεοσκοπούσαν τέσσερις με πέντε φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μέχρι και επαγγελματική κάμερα.

Την ίδια στιγμή ο 50χρονος την παρακολουθούσε και της έλεγε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Έντρομη η κοπέλα είδε κάποια στιγμή τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο. «Με την βοήθεια των αρχών καταφέραμε να εντοπιστούν τα δυο βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και να κατέβουν», σχολίασε η δικηγόρος της. 

Στις καταθέσεις τους στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας από την Ασφάλεια Ρόδου οι τρεις άντρες αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ο άνθρωπος, μάλιστα, που φέρεται να ήταν εγκέφαλος της υπόθεσης ισχυρίζεται ότι η 32χρονη ήταν ερωτική σχέση ενός φίλου του. Ωστόσο το όνομά του δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας για το αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες."Δηλαδή ο εισαγγελέας δεν είδε τα βίντεο; Δεν διαπίστωσε ότι η 32χρονη είναι θύμα και οι άλλοι θύτες; Τι πρέπει δηλαδή να γίνει για να ξεκινήσει η δίωξη τους;