Πατέρας και γιος απειλούσαν κι εκβίαζαν οδοντίατρο στη Θεσσαλονίκη- Εμπλεκόταν και ένας δικηγόρος

Πατέρας και γιος απειλούσαν κι εκβίαζαν οδοντίατρο στη Θεσσαλονίκη- Εμπλεκόταν και ένας δικηγόρος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Θύμα εκβιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε οδοντογιατρός από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν για την υπόθεση τρία άτομα, ανάμεσά τους κι ένας δικηγόρος.

Προηγήθηκε καταγγελία του 36χρονου γιατρού, σύμφωνα με την οποία, από τον περασμένο Σεπτέμβριο δεχόταν απειλές κατά της ζωής του και του ιατρείου του από έναν άντρα 52 ετών και τον 29χρονο γιο του.

Όπως κατήγγειλε ο γιατρός, πατέρας και γιος τον θεωρούσαν υπαίτιο για μη παροχή κατάλληλης ιατρικής φροντίδας στον 29χρονο.

Υπό το βάρος των απειλών, ο γιατρός φέρεται να υποχρεώθηκε να τους δώσει 2.000 ευρώ, αλλά, στη συνέχεια, οι ίδιοι φαίνεται να επανήλθαν και μέσω του 44χρονου δικηγόρου -πάντα κατά την καταγγελία- απαίτησαν εκβιαστικά επιπλέον 6.000 ευρώ, προκειμένου να μην κινηθούν νομικά εναντίον του.

Ο γιατρός απευθύνθηκε στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και χθες το μεσημέρι οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των τριών καταγγελλόμενων προσώπων.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν την ώρα που εκείνοι παρέλαβαν από τον γιατρό το ποσό που φέρεται να αξίωσαν από τον ίδιο.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM