Ο ΣΕΒ ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία του λιμένα Πειραιά

Ο ΣΕΒ ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη λειτουργία του λιμένα Πειραιά Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά ζητά ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Ο ΣΕΒ διαμαρτύρεται για την παρεμπόδιση λειτουργίας του λιμανιού από ολιγομελές κομματικό σωματείο μειοψηφίας.

«Το αμφίβολης αντιπροσωπευτικότητας σωματείο αυτό, διοργανώνει κινητοποιήσεις και αποκλείει συστηματικά τον εμπορικό λιμένα, παρά το γεγονός ότι η ελληνική δικαιοσύνη χαρακτήρισε αυτές τις ενέργειές του παράνομες και καταχρηστικές. Παρεμποδίζεται έτσι η πρόσβαση στην εργασία, όχι μόνο της πλειοψηφίας των εργαζομένων της εταιρείας, αλλά και των εργαζόμενων σε όσες εταιρείες εδρεύουν στο λιμάνι ή συναλλάσσονται εντός αυτού», τονίζει ο ΣΕΒ στην ανακοίνωσή του. 

Ο ΣΕΒ προειδοποιεί ότι το κόστος των κινητοποιήσεων αυτών για την ελληνική οικονομία (επιχειρήσεις και εργαζόμενους) είναι τεράστιο, σημειώνοντας πως, παρά το γεγονός ότι τα μισθολογικά επίπεδα των εργαζόμενων είναι υψηλότερα από το μέσο όρο του κλάδου, το σωματείο επιμένει να ζητά «ανεδαφικές» μισθολογικές αυξήσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM