165 καθαρίστριες προσλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ

165 καθαρίστριες προσλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
4

Λίγο μετά τις μετατάξεις καθαριστριών στο υπουργείο Δικαιοσύνης με απόφαση του υπουργού κ. Νίκου Παρασκευόπουλου, μια νέα απόφαση υπεγράφη σχετικά με το μέλλον της καθαριότητας στο ΥΠΟΙΚ

Ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψε απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα της κυβερνήσεως, και σύμφωνα με την οποία ανοίγουν 165 θέσεις μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

 

Η απόφαση, που υπεγράφη την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως χθες Κυριακή προβλέπει την πρόσληψη 111 καθαριστριών στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (κατά κύριο λόγο στις εφορίες σε όλη την Ελλάδα) καθώς και άλλων 54 σε κεντρικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

 

Η απασχόληση των καθαριστριών, όπως ορίζεται στην απόφαση, θα είναι τετράωρη ημερησίως και η μεικτή μηνιαία αμοιβή για κάθε καθαρίστρια θα είναι 484,81 ευρώ, δηλαδή καθαρά 325 ευρώ.

Για να ξεκινήσει η παροχή των υπηρεσιών θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε καθαρίστρια και η λήξη κάθε σύμβασης ορίζεται υποχρεωτικά στην 31η Δεκεμβρίου 2015. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Eγώ μια απορία έχω: Αφού οι πολυθρύλητες και χιλιοτραγουδισμένες καθαρίστριες προσλήφθηκαν ως μόνιμοι υπάλληλοι στο υπουργείο Δικαιοσύνης και τώρα αναζητούνται άλλες για το υπουργείο Οικονομικών, για ποιες θα τραγουδά αγωνιστικά, φορώντας κόκκινα γάντια η Χάρις Αλεξίου; Με αυτήν την υπόθεση, καταστρέφονται τελικά πολλές καριέρες.