«Τρίγωνο της Θλίψης»: Open air πρεμιέρα στην παραλία της Χιλιαδούς - Αφιερωμένη στη μνήμη της Charlbi Dean

Πρεμιέρα Facebook Twitter
0

Παγκόσμια πρώτη προβολή της ταινίας «Τρίγωνο της Θλίψης» του Ruben Östlund έγινε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλία Χιλιαδού της Εύβοιας, σε ένα μαγευτικό σκηνικό δίπλα στο κύμα και κάτω από τα αστέρια.

Η τοποθεσία της πρεμιέρας της βραβευμένης με τον Χρυσό Φοίνικα του Καννών ταινίας μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς εκεί έγιναν τα γυρίσματα το καλοκαίρι του 2021. 

Η χθεσινή πρεμιέρα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Charlbi Dean που πέθανε, σε ηλικία 32 χρόνων, τέλη Αυγούστου

Πρεμιέρα Facebook Twitter

Ο σκηνοθέτης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του αναφερόμενος στην αδικοχαμένη Τσάρλμπι Ντιν που έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια πρώτη της ταινίας. 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου από την Feelgood Entertainment.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕΝΤΩΡ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΓΛΥΠΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτισμός / Ναυάγιο ΜΕΝΤΩΡ: Νέα ευρήματα από το πλοίο του Έλγιν - Βρέθηκε θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα;

Το μπρίκι ΜΕΝΤΩΡ, που βυθίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 1802 έξω από το λιμάνι του Αβλέμονα στα νοτιοανατολικά των Κυθήρων, ήταν ένα από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν
THE LIFO TEAM
Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM