Ο Tyga έρχεται ξανά στην Αθήνα – Μαζί του ο Light σε ένα μεγάλο urban live

Ο Tyga έρχεται στο ΟΑΚΑ – Μαζί του ο Light σε ένα μεγάλο urban live Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Αθήνα ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις πιο θεαματικές συναυλίες της χρονιάς, καθώς ο TYGA, ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιδραστικούς καλλιτέχνες της διεθνούς hip-hop σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα για μία μοναδική εμφάνιση.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2025, το «Telekom Center Athens» θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο stage εμπειρίας, με εντυπωσιακά visuals, φώτα και beats, φιλοξενώντας ένα urban show που θα μείνει αξέχαστο. Ο TYGA θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, από το «Taste» και το «Rack City», μέχρι τα «Ayo», «Loco Contigo» και «Mamacita», τραγούδια που έχουν κατακτήσει τα παγκόσμια charts και σφραγίσει τη σύγχρονη rap κουλτούρα.

Με περισσότερα από 3 εκατομμύρια άλμπουμ και 12 εκατομμύρια digital singles σε πωλήσεις, ο TYGA έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους του είδους. Το single του «Taste» (feat. Offset) έχει λάβει διαμαντένια πιστοποίηση από τη RIAA, ενώ ο ίδιος έχει υπάρξει υποψήφιος για Grammy, MTV, BET και American Music Awards, με βραβεύσεις στα Soul Train Music Awards. Στο ενεργητικό του μετρά πάνω από 5 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και 35 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify, καθώς και συνεργασίες με ονόματα όπως Chris Brown, Nicki Minaj, DJ Snake, J Balvin, Doja Cat και Megan Thee Stallion.

Τη βραδιά θα ανοίξει ο LIGHT, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης της ελληνικής rap σκηνής, σε ένα full performance με special guests από τη νέα γενιά της εγχώριας urban μουσικής. Ο LIGHT, γνωστός για τη δυναμική του παρουσία και τη σχέση του με το κοινό, αναμένεται να απογειώσει το κοινό με ένα εκρηκτικό set πριν την εμφάνιση του TYGA.

Η παραγωγή της συναυλίας υπογράφεται από την Ice Cold Ventures, ενώ η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη μέσω Ticketmaster  με ειδικές προσφορές που θα ισχύσουν για περιορισμένο διάστημα δέκα ημερών.


 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM