Ο Μάικλ Τζάκσον μισούσε τον Πρινς - Νέες αποκαλύψεις από μια άγνωστη βεντέτα μεταξύ των δύο μουσικών θρύλων

Ο Μάικλ Τζάκσον μισούσε τον Πρινς - Νέες αποκαλύψεις από μια άγνωστη βεντέτα μεταξύ των δύο μουσικών θρύλων Facebook Twitter
2

Μπορεί εδώ και μια εβδομάδα τα περισσότερα Μέσα να ασχολούνται με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το ζοφερό σεξουαλικό παρελθόν του Michael Jackson, αλλά οι αποκαλύψεις από τα αρχεία του θρύλου της ποπ φέρνουν στο φως και άλλες άγνωστες πτυχές για τη ζωή του. Πρόσφατα δημοσιεύματα που μεταδίδουν το περιεχόμενο καταγεγραμμένων συνομιλιών του καλλιτέχνη, αποκαλύπτουν πως ο Jackson αντιπαθούσε τον Prince, τον χλεύαζε και θεωρούσε πως θα βρει το θάνατο από απόπειρα αυτοκτονίας.

Η βρετανική Μirror που ευθύνεται για μερικές από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις των δύο αντρών, κάνει λόγο για μίσος και αναφέρει πως ο Jackson φοβόταν πως ο Prince θα πεθάνει πρόωρα αυτοκτονώντας. Επιπλέον τον χαρακτήριζε άσχημο και αγενή και δεν του άρεσε καθόλου η σύγκριση των δύο που έκαναν κάποιοι.

"Έχω αποδείξει ποιος είμαι από τότε που ήμουν πολύ μικρός. Δεν είναι δίκαιο. Αισθάνεται σαν να είμαι αντίπαλός του. Ελπίζω να αλλάξει, επειδή διαφορετικά θα πληγωθεί." έλεγε ο Michael Jackson για τον Prince σύμφωνα με τα στοιχεία για την άγνωστη έως τώρα βεντέτα.


"Ήταν τόσο αγενής, ένας από τους πιο αγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Ο Prince είναι πολύ ανταγωνιστικός και υπήρξε πολύ κακός με έμενα και την οικογένειά μου." αναφέρει σε ένα άλλο απόσπασμα.


Σε κάποιο άλλο σημείο αναφέρεται πως χλεύαζε ένα ατύχημα που είχε στη σκηνή ο Prince κατά τη διάρκεια ενός αφιερώματος στον James Brown το 1983. Ο Prnce είχε μπερδευτεί στη σκηνή και έπεσε πάνω πάνω στο πλήθος, με τον Jackson να αναφέρει πως γελοιοποιήθηκε πάνω στη σκηνή και πως ήταν αστείος.


Στις ταινίες με τους διαλόγους του Jackson υπάρχου επίσης αρκετά σχόλια για την ίδια του την οικογένεια. Μεταξύ αλλων αναφέρει πως η αδελφή του Janet είναι αγοροκόριτσο και πως η Λατόγια είχε αλλόκοτη συμπεριφορά.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το περιστατικό του 1983 που αναφέρει ο Jackson είναι μακράν από τα πιο αστεία βίντεο που έχει δει στο YouTube. O Prince δεν έπεσε απλά, ήταν μαστουρωμένος μέχρι το κόκκαλο και αφού ο James Brown κάλεσε τον MJ στην σκηνή (για μια μινι performance), εκείνος επέμεινε και πρότεινε στον JB να ανέβει και ο Prince (επειδή τον είδε προφανώς μαστουρωμένο και ήθελε να τον ρεζιλέψει). Σαν συναυλία πάντως είναι καταπληκτική αλλά στο cut διανομής, έχει ΚΟΠΕΙ η σκηνή με τον Prince.YouTube λοιπόν, ψάξτε: "James Brown Michael Jackson and Prince", απολαύστε το..