Ίντρις Έλμπα: «Ξέρω πώς είναι να έχει ραγίσει η καρδιά σου»

Ίντρις Έλμπα: «Ξέρω πως είναι να έχει ραγίσει η καρδιά σου» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι γνωρίζει πώς είναι «να ραγίζει η καρδιά» κάποιου από τον έρωτα. 

Ο 51χρονος Ίντρις Έλμπα μίλησε για τη δικές του εμπειρίες αναφορικά με τον έρωτα, στην πρεμιέρα ενός θεατρικού έργου το οποίο προωθεί. Το «Shifters», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Heather Agyepong και Tosin Cole, αφηγείται την ιστορία της Ντες και του Ντρε, δύο νέων μαύρων ανθρώπων που συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια χωρισμού. 

Το δράμα της πρώτης αγάπης περιγράφεται από τον Guardian σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων ως ένα έργο με «ζαλιστικά φιλιά, πραγματική καρδιά και ψυχή», ενώ παράλληλα δείχνει την «καθημερινή τραγωδία της χαμένης πρώτης αγάπης». 

Μιλώντας μετά την παράσταση στο θέατρο Duke of York του Λονδίνου, ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε ότι το θέμα είναι επίκαιρο αυτή τη χρονική συγκυρία, επειδή «νιώθουμε ότι κανείς δεν γιορτάζει πια την αγάπη». 

«Έχω μπει και βγει από τον έρωτα και έχω περάσει όλες τις εναλλαγές που έχουν οι χαρακτήρες, οπότε το να βλέπεις μια ιστορία αγάπης που απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό είναι πραγματικά μοναδικό». 

Ο 51χρονος ηθοποιός συμβάλλει στην προώθηση του έργου μαζί με την οικοδέσποινα του Love Island, Maya Jama, και τον βραβευμένο με Mercury Prize και Brit rapper Little Simz. 

Η θεατρική συγγραφέας Benedict Lombe έγινε η τρίτη μαύρη Βρετανίδα που ανέβασε έργο της στο West End. Ο Ίντρις Έλμπα ωστόσο υποστηρίζει ότι το έργο «δεν έχει να κάνει με το χρώμα και παρόλο που οι ηθοποιοί σε αυτό τυχαίνει να είναι μαύροι, αυτή η παράσταση είναι για όλους». 

Με πληροφορίες από BBC 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MOANA ΒΑΙΑΝΑ ΝΤΟΥΕΙΝ ΤΖΟΝΣΟΝ DISNEY

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ