Ίντρις Έλμπα: «Ξέρω πώς είναι να έχει ραγίσει η καρδιά σου»

Ίντρις Έλμπα: «Ξέρω πως είναι να έχει ραγίσει η καρδιά σου» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΕΡΑ
0

Ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι γνωρίζει πώς είναι «να ραγίζει η καρδιά» κάποιου από τον έρωτα. 

Ο 51χρονος Ίντρις Έλμπα μίλησε για τη δικές του εμπειρίες αναφορικά με τον έρωτα, στην πρεμιέρα ενός θεατρικού έργου το οποίο προωθεί. Το «Shifters», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Heather Agyepong και Tosin Cole, αφηγείται την ιστορία της Ντες και του Ντρε, δύο νέων μαύρων ανθρώπων που συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια χωρισμού. 

Το δράμα της πρώτης αγάπης περιγράφεται από τον Guardian σε μια κριτική τεσσάρων αστέρων ως ένα έργο με «ζαλιστικά φιλιά, πραγματική καρδιά και ψυχή», ενώ παράλληλα δείχνει την «καθημερινή τραγωδία της χαμένης πρώτης αγάπης». 

Μιλώντας μετά την παράσταση στο θέατρο Duke of York του Λονδίνου, ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε ότι το θέμα είναι επίκαιρο αυτή τη χρονική συγκυρία, επειδή «νιώθουμε ότι κανείς δεν γιορτάζει πια την αγάπη». 

«Έχω μπει και βγει από τον έρωτα και έχω περάσει όλες τις εναλλαγές που έχουν οι χαρακτήρες, οπότε το να βλέπεις μια ιστορία αγάπης που απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό είναι πραγματικά μοναδικό». 

Ο 51χρονος ηθοποιός συμβάλλει στην προώθηση του έργου μαζί με την οικοδέσποινα του Love Island, Maya Jama, και τον βραβευμένο με Mercury Prize και Brit rapper Little Simz. 

Η θεατρική συγγραφέας Benedict Lombe έγινε η τρίτη μαύρη Βρετανίδα που ανέβασε έργο της στο West End. Ο Ίντρις Έλμπα ωστόσο υποστηρίζει ότι το έργο «δεν έχει να κάνει με το χρώμα και παρόλο που οι ηθοποιοί σε αυτό τυχαίνει να είναι μαύροι, αυτή η παράσταση είναι για όλους». 

Με πληροφορίες από BBC 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM