Indiana Jones 5: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ της ταινίας

Indiana Jones 5: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ για τον νέο σίκουελ της ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς.

Το νέο κλιπ των 30 δευτερολέπτων για το «Indiana Jones And The Dial Of Destiny» κυκλοφόρησε χθες στο πλαίσιο του Super Bowl, και δείχνει τον Χάρισον Φορντ για μία ακόμα φορά σε νέες περιπέτειες. Μία από αυτές είναι και η στιγμή που πηδάει από αεροπλάνο λίγο πριν αυτό συντριβεί.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ εμφανίζεται και Μες Μίκελσεν ως ο κακός Voller, του οποίου ο ρόλος σύμφωνα με πληροφορίες βασίζεται σε ένα πραγματικό Ναζί, τον Wernher von Braun. 

«Η μνήμη μου είναι λίγο θολή είσαι ακόμα Ναζί;» ρωτάει ο Χάρισον Φορντ πριν τον χτυπήσει.

«Ένας θρύλος θα έρθει αντιμέτωπος με την μοίρα του» γράφει στη λεζάντα του τρέιλερ προειδοποιώντας για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο σίκουελ του franchise, με τον τίτλο «Indiana Jones And The Dial Of Destiny» κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ταινία σε σκηνοθεσία James Mangold είναι η πέμπτη με τις περιπέτειες του πιο διάσημου αρχαιολόγου στην ιστορία του σινεμά.

Είναι η πρώτη που δεν φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και η τελευταία εμφάνιση του Χάρισον Φορντ στον εμβληματικό του ρόλο.

Ωστόσο ο Σπίλμπεργκ μαζί με τον Τζορτζ Λούκας βρίσκονται στην παραγωγή της ταινίας.

«Οι ταινίες του Ιντιάνα Τζόουνς αφορούν στο μυστήριο και την περιπέτεια. Αλλά αφορούν και την καρδιά και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε να αφηγηθούμε μία πραγματικά ανθρώπινη ιστορία αλλά και μία ταινία που θα σας συγκλονίσει» δήλωσε πρόσφατα ο Χάρισον Φορντ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου.

Με πληροφορίες του NME
 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM