Η Κέιτλιν Τζένερ συμπαρίσταται τώρα στην Κιμ Καρντάσιαν

Η Κέιτλιν Τζένερ συμπαρίσταται τώρα στην Κιμ Καρντάσιαν Facebook Twitter
0

Τη συμπαράστασή της μέσω του Instagram στη θετή της κόρη Κιμ Καρντάσιαν έστειλε η Κέιτλιν Τζένερ (πρώην ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ).

 

Κάτω από μία φωτογραφία της Κιμ, η Κέιτλιν έγραψε: «Αγαπημένο μου κορίτσι! Αφού άκουσα ολόκληρη την ιστορία, είμαι ευγνώμων που είσαι καλά. Είναι μία υπενθύμιση για όλους μας για να είμαστε προσεκτικοί στην αβεβαιότητα αυτού του κόσμου».

 

Love my girl! After hearing the full story, I'm so thankful she's okay. It's a reminder for us all to be careful in the uncertainty of this world

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στις


 

Ωστόσο τη Δευτέρα η 66χρονη Κέιτλιν είχε εξοργίσει τους θαυμαστές της Κιμ καθώς είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με την κόρη της Κάιλι σε μία πίστα αγώνων αυτοκινήτων, γράφοντας στη λεζάντα: «Διασκέδασα τόσο πολύ με την Κάιλι στο σαλόνι αυτοκινήτου την Κυριακή».

 

Την ίδια ώρα η 35χρονη Κιμ είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου οι ληστές την είχαν φιμώσει και της απέσπασαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

 

Πολλοί ήταν αυτή που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία της Κέιτλιν με την Κάιλι. Μάλιστα ένας ακόλουθος της Κέιτλιν έγραψε: «Έχω σοκαριστεί από αυτήν την δημοσίευση που κάνατε μετά απ’ ό,τι συνέβη στην κόρη σας. Δεν είμαι καν θαυμαστής της Κιμ Κ, αλλά αισθάνομαι άσχημα»…

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM