H Mαντόνα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει πίσω το γιο της που δεν ήθελε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της

H Mαντόνα κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει πίσω το γιο της που δεν ήθελε να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της Facebook Twitter
1

Αυτά φαίνεται ότι δεν θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα για τη Μαντόνα, η οποία έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να προσφύγει στο δικαστήριο προκειμένου να αναγκάσει το γιο της Rocco να επιστρέψει από το Λονδίνο και να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί της. Ο 15χρονος Ρόκο θέλει να περάσει τη γιορτή με τον πατέρα του, τον γνωστό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, όμως η Μαντόνα προσφεύγοντας στο δικαστήριο κέρδισε την απόφαση, σύμφωνα με την οποία ο Ρόκο πρέπει να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο και να επιστρέψει.

Ο δικηγόρος του πατέρα του δήλωσε ότι ο 15χρονος είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να γυρίσει στη Νέα Υόρκη, αλλά παραδέχτηκε ότι τον εμπόδισε και ο πατέρας του. Σύμφωνα με την New York Daily News την ώρα που ο δικηγόρος έκανε τις δηλώσεις, η σταρ που ήταν εμφανώς ταραγμένη προσπάθησε να παρέμβει αλλά εκείνος την απέτρεψε. Η δικαστής στο σκεπτικό της είπε ότι ο Ρόκο θα πρέπει να επιστρέψει και να μιλήσει με τη μητέρα του και να επανεξετάσει το ζήτημα του γονέα που προτιμά. Είπε επίσης ότι θα πρέπει να είναι στο δικαστήριο για να ληφθεί μια νέα απόφαση που θα επιλύσει το θέμα.

«Αν θέλει να ζήσει μόνιμα με τον πατέρα του θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει στη μητέρα του», τόνισε η δικαστής.

Μαντόνα και Ρίτσι πήραν διαζύγιο το 2008 και έχουν έναν ακόμη γιό 10 ετών, τον οποίο έχουν υιοθετήσει.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Από τη μία σκέφτομαι πόσο cool είναι να είσαι ο γιος της Μαντόνα και να έχεις όλες τις πόρτες ανοιχτές στον καλλιτεχνικό κόσμο και από την άλλη ότι το παιδί της είναι απλά ένας έφηβος που που απλά γούσταρε να κάνει γιορτές με τον πατέρα του. Έλεος ρε Μαντονάκι μη το ευνουχίζεις το παίδι! Άστο και λίγο με τον πατέρα του, άνθρωπος είναι και αυτός θέλει να δει τον γιο του!