And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε το τρέιλερ της 2ης σεζόν- Πρεμιέρα τον Ιούνιο

And Just Like That: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποκάλυψε το νέο τρέιλερ- Πρεμιέρα τον Ιούνιο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

«Αυτόν τον Ιούνιο στο Max», κάπως έτσι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανακοίνωσε πριν από λίγο την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του «...And Just Like That».

Με ανάρτησή της στο instagram, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο ανακοίνωσε στους φανς ότι η 2η σεζόν του σίκουελ του Sex and the City, «And Just Like That» ανεβαίνει στην πλατφόρμα τον Ιούνιο.

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο.

»Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε.

»Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2» έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν.

Έρωτες, σεξ, φίλοι και πολλά ζευγάρια παπούτσια έρχονται και αυτή τη σεζόν στο And Just Like That, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ. Μόνο που αυτή τη φορά οι εκπλήξεις έρχονται από κει που δεν το περιμένεις. Όπως είναι η επιστροφή του Έινταν.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέγκι Γκούγκενχαϊμ: Η γυναίκα που αγόραζε το μέλλον

Εικαστικά / Πέγκι Γκούγκενχαϊμ: Η γυναίκα που αγόραζε το μέλλον

Μια νέα έκθεση στη Βενετία επιστρέφει στην εποχή όπου η άγουρη ακόμα, αλλά ήδη διορατική και οραματίστρια Πέγκι Γκούγκενχαϊμ έμαθε να εμπιστεύεται τη μοντέρνα τέχνη προτού τη δικαιώσει η ιστορία.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Δύο «αιρετικοί» της μεταπολεμικής Ιταλίας συναντιούνται επιτέλους: Ο Παζολίνι περνά στον Feltrinelli

Πολιτισμός / Δύο «αιρετικοί» της μεταπολεμικής Ιταλίας συναντιούνται επιτέλους: Ο Παζολίνι περνά στον Feltrinelli

Ο οίκος που ίδρυσε ο Τζαντζάκομο Φελτρινέλι το 1955 αναλαμβάνει τώρα τα βασικά έργα και τα διεθνή δικαιώματα ενός από τους πιο ανυπότακτους Ιταλούς του 20ού αιώνα.
THE LIFO TEAM
Το σπίτι του Rick Owens στο Παρίσι είναι ακριβώς όπως θα φανταζόσουν ότι είναι

Πολιτισμός / Μέσα στο παρισινό σπίτι του Ρικ Όουενς και της Μισέλ Λαμί

Πρώην έδρα του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, γεμάτη σκυρόδεμα, κέρατα, οστά, μαύρα έπιπλα και ένα κρεβάτι σαν αρχιτεκτονικό μνημείο: το σπίτι του Ρικ Όουενς και της Μισέλ Λαμί είναι σχεδόν η αρχική μήτρα ολόκληρου του κόσμου τους.
THE LIFO TEAM
Πούλησε 750 εκατομμύρια βιβλία. Σήμερα κανείς δεν θυμάται τη βασίλισσα του Άρλεκιν

Πολιτισμός / Πούλησε 750 εκατομμύρια βιβλία. Σήμερα κανείς δεν θυμάται τη βασίλισσα του Άρλεκιν

Γιατί έχει σχεδόν σβήσει από τη συλλογική μνήμη η μεγάλη κυρία της βρετανικής αισθηματικής λογοτεχνίας; Μια νέα βιογραφία επιστρέφει στη ζωή και στο έργο της Μπάρμπαρα Κάρτλαντ.
THE LIFO TEAM
Η Φραν Λίμποβιτς λέει να ξεχάσουμε την αλήθεια: τέσσερις φωτογράφοι την πήραν στα σοβαρά

Πολιτισμός / «Βολέψου με μια καλή φαντασίωση»: Η Φραν Λίμποβιτς δίνει τον τόνο σε μια έκθεση φωτογραφίας

Μια φράση της Φραν Λίμποβιτς γίνεται αφορμή για μια έκθεση φωτογραφίας που αντιμετωπίζει το πορτρέτο όχι ως αλήθεια, αλλά ως σκηνοθετημένη, αποκαλυπτική φαντασίωση.
THE LIFO TEAM
Το «Blue Film» είναι ένα queer thriller για την παιδοφιλία που αρνείται το εύκολο σοκ

Πολιτισμός / Το «Blue Film» είναι ένα queer θρίλερ για την παιδοφιλία που αρνείται το εύκολο σοκ

Η νέα queer ταινία του Elliot Tuttle κυκλοφορεί σήμερα στη Βρετανία και στήνει μια νύχτα ανάμεσα σε έναν σεξεργάτη και τον πρώην καθηγητή του καταδικασμένο για σεξουαλικό έγκλημα σε βάρος ανηλίκου.
THE LIFO TEAM
Tο σπίτι του «Practical Magic» ξαναχτίστηκε από την αρχή, 28 χρόνια μετά

Πολιτισμός / Η Νικόλ Κίντμαν και η Σάντρα Μπούλοκ ξαναμπαίνουν στο πιο διάσημο σπίτι μαγισσών των ’90s

Για το «Practical Magic 2», το πιο διάσημο σπίτι μαγισσών των ’90s έπρεπε να στηθεί ξανά από το μηδέν, ώστε η Σάντρα Μπούλοκ και η Νικόλ Κίντμαν να επιστρέψουν στο σκηνικό που έγινε cult εικόνα της whimsigoth αισθητικής.
THE LIFO TEAM