Σταμπουλίδης για εστίαση: «Μέσα στον Μάιο το πακέτο στήριξης» - Τι ισχύει για τα καταστήματα σε εμπορικά κέντρα

Σταμπουλίδης για εστίαση: «Μέσα στον Μάιο το πακέτο στήριξης» - Τι ισχύει για τα καταστήματα σε εμπορικά κέντρα Facebook Twitter
eurokinissi
0

Μέσα στον Μάιο θα δοθεί το πακέτο στήριξης για την εστίαση είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης» σημείωσε και πρόσθεσε: «Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον, το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με τη διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής».

Μάλιστα, ο κ. Σταμπουλίδης τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί. Ο κ. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά τα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου ( Σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κλπ).

«Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery» εξήγησε και πρόσθεσε πως μέχρι τις 14 Μαΐου θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ