Ρέγκλινγκ: Πρόβλημα ρευστότητας, αν δεν γίνει γρήγορα η αξιολόγηση

Ρέγκλινγκ: Πρόβλημα ρευστότητας, αν δεν γίνει γρήγορα η αξιολόγηση Facebook Twitter
0

Αναστάτωση προκαλεί στο οικονομικό επιτελείο η δήλωση του επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος είπε μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup ότι, αν δεν γίνει γρήγορα η αξιολόγηση, η ρευστότητα θα πιέσει τη χώρα.

''Είναι επείγον να ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση και να ολοκληρωθεί σύντομα επειδή το θέμα της ρευστότητας θα αρχίσει να πιέζει τους επόμενους μήνες, όπου υπάρχουν υποχρεώσεις 4 δισ. το επόμενο διάστημα'', είπε ο κ. Ρέγκλινγκ. Όπως τόνισε, η κατάσταση με τη ρευστότητα θα δυσκολέψει ξανά το Φεβρουάριο, για αυτό θα πρέπει να μην καθυστερήσει η αξιολόγηση.

"Όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, τόσο καλύτερο θα είναι για την οικονομία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ευχαριστημένος από τις μεταρρυθμίσεις, εξέφρασε την κατανόηση του για τις καθηστερήσεις και είπε επίσης ότι η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει άμεσο πρόβλημα ρευστότητας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM