Ρέγκλινγκ: Δεν αποκλείεται συμφωνία για την Ελλάδα έως το Eurogroup αλλά απομένει πολλή δουλειά

Ρέγκλινγκ: Δεν αποκλείεται συμφωνία για την Ελλάδα έως το Eurogroup αλλά απομένει πολλή δουλειά Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Στο ενδεχόμενο να κλείσει η συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 20ης Μαρτίου αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, σημειώνοντας πως «δεν αποκλείεται» αλλά προειδοποίησε πως «χρειάζεται ακόμα να γίνει πολλή δουλειά».

«Πρέπει να δούμε πόση πρόοδος θα σημειωθεί στις επόμενες δύο εβδομάδες. Πάντα βρίσκουμε μία λύση στο τέλος», τόνισε ο Ρέγκλινγκ.

Μιλώντας στο ιαπωνικό πρακτορείο Nikkei, ο επικεφαλής του ESM σημείωσε ότι ως προς τη δημοσιονομική προσαρμογή απομένουν να γίνουν «πολύ μικρά» βήματα.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM