Ως τις 8 Ιανουαρίου τα τέλη

Ως τις 8 Ιανουαρίου τα τέλη Facebook Twitter
0
Το Υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε την παράταση μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στην προθεσμία παραλαβής των τελών κυκλοφορίας που έληγε κανονικά σήμερα. 
Επισημαίνει, επίσης, ότι:
Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη  κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κλπ.
Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.
Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM