ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Κλήρωσε» το 1 εκατ. ευρώ η φορολοταρία - Οι τυχεροί λαχνοί

«Κλήρωσε» το 1 εκατ. ευρώ η φορολοταρία - Οι τυχεροί λαχνοί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η φορολοταρία για τον Ιανουάριο του 2018 πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Στις κληρώσεις μετείχαν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Για να δει κάποιος το πλήθος των λαχνών αλλά και την αξία των συναλλαγών που πραγματοποιήσατε τους προηγούμενους μήνες θα πρέπει να μπει στην ειδική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ εισάγοντας τους κωδικούς του Taxisnet.

Όσοι κληρώθηκαν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό. Ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Αναδείχτηκαν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ.

Οικονομία
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία
LIFO NEWSROOM
Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM