Καλάθι του νονού: Από αύριο σε εφαρμογή- Τι θα περιλαμβάνει

Καλάθι του νονού: Από αύριο σε εφαρμογή- Τι θα περιλαμβάνει Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου τίθεται σε εφαρμογή το «καλάθι του νονού» το οποίο δημιουργείται για την διευκόλυνση των νονών να ώστε βρουν φθηνά δώρα για τα βαφτιστήρια. 

Το «καλάθι του νονού» αφορά στις αγορές για λαμπάδες και παιχνίδια και θα εφαρμοστεί σε καταστήματα παιχνιδιών.

Οι κατηγορίες παιχνιδιών που θα διαμορφώνονται από το αρμόδιο υπουργείο και από την κάθε επιχείρηση, η οποία θα επιλέγει κάθε εβδομάδα τα προϊόντα, που θα είναι στους καταλόγους της. Οι κατηγορίες θα είναι παρόμοιες με εκείνες του καλαθιού των Χριστουγέννων, προσθέτοντας λαμπάδες και παιχνίδια.

Θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ