LIVE!

ΓΣΕΒΕΕ: Πάνω από μισό εκατομμύριο επιχειρήσεις χρωστούν στις ΔΕΚΟ

ΓΣΕΒΕΕ: Πάνω από μισό εκατομμύριο επιχειρήσεις χρωστούν στις ΔΕΚΟ Facebook Twitter
0

Πάνω από 500.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ΔΕΚΟ, «καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ με αφορμή τη νέα ρύθμιση της ΔΕΗ.

Με τη ρύθμιση αυτή, όπως σημειώνεται, επιτυγχάνεται μια μικρή αλλά σημαντική νίκη υπέρ των συμφερόντων των μικρών επιχειρήσεων και υπέρ της προσπάθειάς τους να επιβιώσουν σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον που συντηρείται και διευρύνεται.

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί τους βιοτέχνες, επαγγελματίες και εμπόρους, να επωφεληθούν στο μέτρο του δυνατού της ευεργετικής αυτής ρύθμισης. «Ασφαλώς η ρύθμιση αυτή δεν αρκεί για την εξασφάλιση όρων βιωσιμότητας των μικρών επιχειρήσεων, και αναμένουμε από την πολιτεία αντίστοιχες παρεμβάσεις στο πεδίο των φορολογικών και ασφαλιστικών οφειλών, καθώς και ρύθμισης των κόκκινων δανείων» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΦΠΑ

Οικονομία / Τέλος τα εικονικά τιμολόγια: Τι σημαίνει αυτό για χιλιάδες επιχειρήσεις και τι αλλάζει από αύριο

Έρχεται real time παρακολούθηση του ΦΠΑ - Ξεκινά αύριο η υποχρεωτική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τιμολογίων στις επιχειρήσεις - «Μπόνους» 200% στην έκπτωση από φόρους
THE LIFO TEAM