Επίδομα θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα «myΘέρμανση» - Μέχρι 23 Ιουλίου η προθεσμία

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα «myΘέρμανση» - Μέχρι 23 Ιουλίου η προθεσμία Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Μέχρι τις 23 Ιουλίου θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα «myΘέρμανση» για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021 στην πλατφόρμα έως την 23η Ιουλίου 2021.

Για το φυσικό αέριο θα καταχωρίζονται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

Η πληρωμή των ποσών επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους θα γίνει ως την 31 Αυγούστου στον ΙΒΑΝ που έχουν δηλώσει στο myTAXISnet.

Σε περίπτωση αμφισβήτησης του ποσού πληρωμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της ενότητας «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» στο myTAXISnet.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BLACKROCK CEO AI ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ

Οικονομία / BlackRock: Η έκρηξη της τεχνητής νοημοσύνης θα διευρύνει το χάσμα πλούτου, προειδοποιεί ο CEO

Όπως σημείωσε, όταν η χρηματιστηριακή αξία αυξάνεται αλλά η ιδιοκτησία παραμένει περιορισμένη, η ευημερία γίνεται λιγότερο αισθητή για όσους βρίσκονται εκτός αυτής της δυναμικής
THE LIFO TEAM
ΑΑΔΕ ΑΚΙΝΗΤΑ

Οικονομία / ΑΑΔΕ: Ξεκινά η λειτουργία του ψηφιακού μητρώου ΜΙΔΑ - Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων

Ως το τέλος Μαρτίου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αναμένεται να θέσει σε λειτουργία το Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ) - Ποια η λειτουργία του
THE LIFO TEAM