ΔΕΗ: Εκπτώσεις και ενιαία τιμολόγια - Ποιους αφορά

ΔΕΗ: Εκπτώσεις και ενιαία τιμολόγια - Ποιους αφορά Facebook Twitter
0

Αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένονται ενδεχομένως και ακόμα μέσα στην εβδομάδα.

Η εταιρεία, σύμφωνα με το Έθνος, θα προχωρήσει στην κατάργηση της διαφορετικής και υψηλότερης χρέωσης της κλίμακας των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh και θα καταλήξει σε ένα ενιαίο τιμολόγιο για τα νοικοκυριά και τους πελάτες της χαμηλής τάσης.

Τα έκτακτα μέτρα λόγω της πανδημίας που ισχύουν από τις 26 Μαρτίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Ιουνίου, περιελάμβαναν και τη χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο. Πριν, το δεύτερο κλιμάκιο τιμολογούταν με 0,11936 ευρώ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημόσια εταιρεία θα συνεχίσει την ενιαία χρέωση για όλες τις καταναλώσεις με τη χαμηλότερη τιμή των 0,11058 ευρώ ανά kWh. 

Επίσης, η ΔΕΗ αναμένεται να συνεχίσει την εκπτωτική πολιτική της συνέπειας των πληρωμών η οποία σήμερα είναι στο 5%, χωρίς να αποκλείεται και προσαρμογή της εμπορικής πολιτικής στα δεδομένα της αγοράς. 

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Επιδότηση ενοικίου και εξασφάλιση στέγης για ευάλωτες ομάδες

Οικονομία / Πρόγραμμα «Κάλυψη»: Επιδότηση ενοικίου και εξασφάλιση στέγης για ευάλωτες ομάδες

Το πρόγραμμα «Κάλυψη», συνολικού προϋπολογισμού 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, υλοποιείται σε 44 Δήμους της χώρας, αφορά ακίνητα τα οποία διατίθενται σε δικαιούχους ηλικίας 25 έως 39 ετών που λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και δεν έχουν ιδιόκτητη κατοικία
LIFO NEWSROOM
«Ακριβή» μου Ελλάδα: 100% ακριβότερες οι χαρτοπετσέτες από την Ευρωζώνη - Τι δείχνει έκθεση της ΤτΕ

Οικονομία / «Ακριβή» μου Ελλάδα: 100% ακριβότερες οι χαρτοπετσέτες από την Ευρωζώνη - Τι δείχνει έκθεση της ΤτΕ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ακρίβειας είναι το ανθρακούχο νερό, το οποίο είναι 129% ακριβότερο από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, οι χαρτοπετσέτες στο 100%, η μαργαρίνη (60%) και το βούτυρο (54%)
LIFO NEWSROOM