Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου

Ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Την Τετάρτη το πρωί, στις 13 Μαρτίου, θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η κ. Φωτίου υποστήριξε, μιλώντας στον RealFM, ότι η πλατφόρμα θα λειτουργήσει με τις γνωστές διαδικασίες και σημείωσε ότι το επίδομα θα δοθεί και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, εφόσον το μισθωτήριο είναι από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η πληρωμή θα γίνει τον Απρίλιο, ενώ διευκρίνισε ότι όλες οι πλατφόρμες, όπως για το επίδομα ενοικίου τώρα, αλλά και εκείνες για το επίδομα παιδιού, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), κλπ, δεν κλείνουν, άρα ο κόσμος δεν πρέπει να αγχώνεται για τις αιτήσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM