Αναβάλλονται οι πρώτοι πλειστηριασμοί

Αναβάλλονται οι πρώτοι πλειστηριασμοί Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Σε αναβολή οδηγούνται οι 46 πρώτοι πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα που θα γίνονταν σήμερα, μετά την απόφαση των συμβολαιογράφων να προχωρήσουν σε απεργία.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

« Η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, με τη σύμφωνη γνώμη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία της Τετάρτης 13-1-2016 και Πέμπτης 14-1-2016 των Ελλήνων Συμβολαιογράφων, οι οποίοι δεν θα προβούν στην υπογραφή καμίας.... απολύτως πράξης, με μόνη εξαίρεση τη σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου, και δεν θα διενεργήσουν κανέναν πλειστηριασμό, ενώ από πλευράς των Συλλόγων δεν θα δοθεί καμία απολύτως άδεια υπογραφής συμβολαίου».

Οι συμβολαιογράφοι καλούνται να συμμετέχουν μαζικά στην κοινή πορεία όλων των επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 14-1-2016 και ώρα 12.00, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60). «Η καθολική συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική μας επιβίωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οικονομία / ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες διαμόρφωσης, εγκατάσταση ραμπών και αναβατορίων, τοποθέτηση αυτοματισμών και ειδικού εξοπλισμού, καθώς και αμοιβές μηχανικών
LIFO NEWSROOM
Το αναποτελεσματικό Ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

LiFO politics / Το αναποτελεσματικό ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

«Ο κίνδυνος σήμερα δεν είναι η χρεοκοπία αλλά μια στασιμοκατάσταση, στην οποία η χώρα δεν θα αναπτύσσεται, και ένα μέρος της κοινωνίας αυτό το βιώνει ήδη»: Ο διευθυντής του BusinessDaily.gr Γιάννης Παπαδογιάννης μιλά στη Βασιλική Σιούτη και επισημαίνει ότι η χώρα απορροφά επιδοτήσεις, αλλά όχι δημιουργικά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οικονομία / Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ – Ποιες δεξιότητες καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι και πώς θα διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας
LIFO NEWSROOM
Έρχονται νέοι ευρωπαϊκοί πόροι ύψους €8 δισ. για έργα σε ενέργεια, στέγαση και συγκοινωνίες

Οικονομία / Έρχονται νέοι ευρωπαϊκοί πόροι ύψους €8 δισ. για έργα σε ενέργεια, στέγαση και συγκοινωνίες

Από το 2026 έως το 2032, θα ενισχυθούν δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, τη φοιτητική στέγαση, τις συγκοινωνίες, την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων
LIFO NEWSROOM